jueves, 21 de mayo de 2015

Deep Web



La Deep web és un pàgina on hi ha tot allò que es il·lícit en internet.

Segons (Viquipèdia) la Deep Web es:

És tot aquell contingut de la xarxa que no forma part de l'Internet superficial, és a dir, de les pàgines indexades pels motors de cerca de la xarxa. Aquest fet es deu a les limitacions que té la xarxa per accedir a totes les pàgines web. És, doncs, la impossibilitat dels motors de cerca de trobar o indexar gran part de la informació que hi ha a Internet.
https://www.youtube.com/watch?v=4sTnsKDcF4M


Hi ha molts recursos en la Deep Web, però els més demandats són : (segons la Viquipèdia):
Contingut d'Accés limitat: els llocs que limiten l'accés a les seves pàgines d'una manera tècnica.

    Contingut No Vinculat: pàgines que no estan connectades amb altres pàgines, que poden impedir que els programes de rastreig web tinguin accés al contingut.

    Contingut Programat: pàgines que només són accessibles a través d'enllaços produïts per JavaScript, així com el contingut descarregat de forma dinàmica a partir dels servidors web a través de solucions de Flash o Ajax.
 
Sense contingut HTML: contingut textual codificat en multimèdia (imatge o vídeo) arxius o formats d'arxiu específics no tractats pels motors de cerca.

    Web contextual: pàgines amb continguts diferents per a diferents contextos d'accés (per exemple, els rangs d'adreces IP de clients o seqüència de navegació anterior).


Pense que la Deep Web és una pàgina amb molts recursos, però soles per a gent il·lícita ja que es venen armes, droga, fotos, contrasenyes ...

No hay comentarios:

Publicar un comentario